20.500.12556/RUL-119009
Maščobnokislinska sestava grozdnih pečk različnih sort grozdja
diplomsko delo, univerzitetni študij
Content of fatty acids in the seeds of different grape cultivars
graduation thesis, university studies
grozdje
grozdne pečke
kemijska sestava
maščobe
maščobne kisline
vsebnost vode
grapes
grape seeds
chemical composition
fats
fatty acids
water content
true
false
false
[BF, Oddelek za živilstvo], [J. Kovač]
Slovenski jezik
Angleški jezik
Diplomsko delo
2020-09-01 10:19:09
2020-09-01 10:19:09
2022-08-31 03:50:56
0000-00-00 00:00:00
2006
0
Ljubljana
2006
Ljubljana
IX, 38 f.
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
634.8:543.635.3
3257464
dn_kovac_judita.pdf
dn_kovac_judita.pdf
1
2798AC06B8DF31E0BDAC3B7C2094AD89
b6f34e74a993f70e3b5f2a9dbe974266209fac6be4286a6220b54356ac1ca658
b3c1a426-a1b9-11eb-a523-00155dcfd717
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?lang=slv&id=133635
Biotehniška fakulteta
0
0
0