izpis_h1_title_alt

Maščobnokislinska sestava grozdnih pečk različnih sort grozdja : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kovač, Judita (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (332,66 KB)
MD5: 2798AC06B8DF31E0BDAC3B7C2094AD89
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:grozdje, grozdne pečke, kemijska sestava, maščobe, maščobne kisline, vsebnost vode
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2006
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo], [J. Kovač]
Št. strani:IX, 38 f.
UDK:634.8:543.635.3
COBISS.SI-ID:3257464 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:114
Število prenosov:51
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Content of fatty acids in the seeds of different grape cultivars : graduation thesis, university studies
Ključne besede:grapes, grape seeds, chemical composition, fats, fatty acids, water content

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj