izpis_h1_title_alt

Protimikrobne lastnosti in ß-galaktozidazna aktivnost streptokokov in laktobacilov, osamljenih iz tradicionalnih jogurtov : diplomsko delo, univerzitetni študij
Kralj, Ana (Avtor), Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Rogelj, Irena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (833,74 KB)
MD5: D42808A89B83B14F892AA0E5D53A7642
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mlečnokislinske bakterije, jogurt, Streptococcus thermophillus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, morfološke lastnosti, PCR identifikacija mikroorganizmov, protimikrobne lastnosti, medsebojno protimikrobno delovanje, ß-galaktozidazna aktivnost, mlečna kislina
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2009
Založnik:[A. Kralj]
Št. strani:X, 55 f.
UDK:UDCMRF 2006
URN:http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_kralj_ana.pdf Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3693432 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:137
Število prenosov:52
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial properties and ß-galactosidase activity of streptococci and lactobacilli isolated from traditional yoghurts : graduation thesis, university studies
Ključne besede:lactic acid bacteria, yoghurt, Streptococcus thermophillus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, morphological properties, PCR identification, antimicrobial properties, antagonistic activity, ß-galactosidase activity, lactic acid

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj