izpis_h1_title_alt

Vsebnost skupnih fenolnih spojin, maščobnih kislin in antioksidativna učinkovitost v vzorcih mandlja z različnim geografskim poreklom : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Pavlinjek, Monika (Avtor), ID Poklar Ulrih, Nataša (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Skrt, Mihaela (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,07 MB)
MD5: A612A8D3F05E6D51ABD5C71B8DECF5D9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mandelj, Prunus dulcis, rastlinski ekstrakti, fizikalnokemijske lastnosti, fenolne spojine, maščobne kisline, antioksidanti, antioksidativna učinkovitost, geografsko poreklo
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Pavlinjek]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 50 f.
PID:20.500.12556/RUL-118995 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.55:547.56:543.635
COBISS.SI-ID:4099960 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:867
Število prenosov:106
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Content of total phenolic compounds, fatty acids and antioxidant activity of almonds in samples with different origin : graduation thesis, university studies
Ključne besede:almonds, Prunus dulcis, plant extracts, physicochemical properties, phenolics, fatty acids, antioxidants, antioxidative activity, geographical origin

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj