Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Hranilna vrednost surove in toplotno obdelane zelenjave : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Boštjančič, Marko
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(702,80 KB)
MD5: E5AE3B7E242EBFE9C58A632E0C096E44
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
zelenjava
,
vrtnine
,
toplotna obdelava
,
blanširanje
,
energijska vrednost
,
hranilna vrednost
,
kemijska sestava
,
prehranske tabele
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Boštjančič]
Leto izida:
2012
Št. strani:
X, 78 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118993
UDK:
641.1:635.1/.8:543.61
COBISS.SI-ID:
4103288
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1043
Število prenosov:
75
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional value of raw and cooked vegetables : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
vegetables
,
heat treatment
,
blanching
,
energy values
,
nutritional values
,
chemical composition
,
food composition database
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj