izpis_h1_title_alt

Hranilna vrednost surove in toplotno obdelane zelenjave : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Boštjančič, Marko (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (702,80 KB)
MD5: E5AE3B7E242EBFE9C58A632E0C096E44

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelenjava, vrtnine, toplotna obdelava, blanširanje, energijska vrednost, hranilna vrednost, kemijska sestava, prehranske tabele
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Boštjančič]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 78 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118993 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.1:635.1/.8:543.61
COBISS.SI-ID:4103288 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:709
Število prenosov:63
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional value of raw and cooked vegetables : graduation thesis, university studies
Ključne besede:vegetables, heat treatment, blanching, energy values, nutritional values, chemical composition, food composition database

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj