Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Identifikacija in primerjava vrst mlečnokislinskih bakterij v tradicionalnih ovčjih sirih s področja zahodnega Balkana : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Paveljšek, Diana
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jeršek, Barbara
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,09 MB)
MD5: E07EE81E3B10113CA3C1A685DBBEC0CE
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
siri
,
tradicionalni ovčji siri
,
mikrobiota sira
,
Kraški ovčji sir
,
Dolenjski ovčji sir
,
Bovški ovčji sir
,
Paški ovčji sir
,
Krčki ovčji sir
,
Travnički ovčji sir
,
Livanjski ovčji sir
,
Pirotski ovčji sir
,
Sjenički ovčji sir
,
mlečnokislinske bakterije
,
identifikacija bakterij
,
fenotipske metode
,
genotipske metode
,
BIOLOG
,
izolacija DNA
,
PCR
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Paveljšek]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XIII, 76 f., [9] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118990
UDK:
579.67.083:637.35:636.3
COBISS.SI-ID:
4109944
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1028
Število prenosov:
139
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Identification and comparison of lactic acid bacteria species from traditional ewes`cheeses frow western Balkan region : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
cheeses
,
traditional ewesʼ cheeses
,
microbial communities in cheese
,
Karst ewesʼ cheese
,
Dolenjski ewesʼ cheese
,
Bovški ewesʼ cheese
,
Paški ewesʼ cheese
,
Krčki ewesʼ cheese
,
Travnički ewesʼ cheese
,
Livanjski ewesʼ cheese
,
Pirotski ewesʼ cheese
,
Sjenički ewesʼ cheese
,
lactic acid bacteria
,
identification of bacteria
,
phenotypic methods
,
genotypic methods
,
BIOLOG
,
DNA isolation
,
PCR
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj