izpis_h1_title_alt

Sprejemljivost mesne emulzije z manj soli in natrija : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Primožič, Mojca (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Pogačnik da Silva, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (503,08 KB)
MD5: C79202A212829EC9486095E228760963

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:emulzije, mesne emulzije, vsebnost soli, nitritna sol, morska sol, kosmičena sol, solni cvet, fizikalno-kemijske lastnosti, tekstura, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Primožič]
Leto izida:2012
Št. strani:XI, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-118987 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52.035:664.4
COBISS.SI-ID:4114808 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1173
Število prenosov:99
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Acceptance of meat emulsion with less salt and sodium : graduation thesis, university studies
Ključne besede:emulsions, meat emulsions, content of salt, nitrite salt, sea salt, flake salt, salt flower, physicochemical properties, texture, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj