Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Sprejemljivost mesne emulzije z manj soli in natrija : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Primožič, Mojca
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Pogačnik da Silva, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(503,08 KB)
MD5: C79202A212829EC9486095E228760963
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
emulzije
,
mesne emulzije
,
vsebnost soli
,
nitritna sol
,
morska sol
,
kosmičena sol
,
solni cvet
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
tekstura
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Primožič]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XI, 57 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118987
UDK:
637.52.035:664.4
COBISS.SI-ID:
4114808
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1176
Število prenosov:
99
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Acceptance of meat emulsion with less salt and sodium : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
emulsions
,
meat emulsions
,
content of salt
,
nitrite salt
,
sea salt
,
flake salt
,
salt flower
,
physicochemical properties
,
texture
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj