Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Hranilna vrednost surove in toplotno obdelane zelenjave in sadja slovenskega porekla : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Šumiga, Doris
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Bertoncelj, Jasna
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,91 MB)
MD5: 771383926026D1A97226B2FD22A3731B
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
zelenjava
,
sadje
,
vrtnine
,
surova zelenjava
,
toplotna obdelava
,
kemijska sestava
,
energijska vrednost
,
hranilna vrednost
,
prehranske tabele
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[D. Šumiga]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XI, 82 f., [2] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118980
UDK:
641.1:635.1/.8:634.1/.7:543.61
COBISS.SI-ID:
4160888
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
978
Število prenosov:
107
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Nutritional value of raw and thermally processed Slovenian vegetables and fruits
Ključne besede:
vegetables
,
fruits
,
nutritional values
,
raw
,
cooked
,
energy values
,
chemical composition
,
food composition database
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj