Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Sprejemljivost čuftov v paradižnikovi omaki z manj soli : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Anzeljc, Jana
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(534,87 KB)
MD5: EC074EDF7113C56AFF208B070028007F
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
gotove jedi
,
čufti
,
sol
,
zmanjševanje vsebnosti soli
,
vsebnost soli
,
paradižnikova omaka
,
kemijska sestava
,
senzorične lastnosti
,
tekstura
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Anzeljc]
Leto izida:
2013
Št. strani:
X, 52 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118956
UDK:
641.1:664.9:664.41:543.92
COBISS.SI-ID:
4292472
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1152
Število prenosov:
96
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Acceptance of meat balls in tomato sauce with less salt : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
ready to eat foods
,
meat balls
,
salt
,
reducing salt
,
salt content
,
tomato sauce
,
chemical composition
,
sensory properties
,
texture
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj