izpis_h1_title_alt

Vpliv modificirane atmosfere na fizikalno-kemijske parametre norveških češenj (Prunus avium) : diplomsko delo, univerzitetni študij
Vidali, Klaudija (Avtor), Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (919,73 KB)
MD5: 17D9761618E5E63CAAAD9BB70E2DD0F2
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:češnje, Prunus avium, skladiščenje češenj, normalna atmosfera, modificirana atmosfera, fizikalno-kemijske lastnosti, polifenoli, antioksidativni potencial, barva češenj, trdota češenj, suha snov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:[K. Vidali]
Št. strani:IX, 49 f.
UDK:664.8.03:634.23:547.56:543.61
COBISS.SI-ID:4416376 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:156
Število prenosov:50
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of modified atmosphere on physical and chemical parameters of Norway cherries (Prunus avium L.) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:cherries, Prunus avium, storage of cherries, normal atmosphere, modified atmosphere, physico-chemical properties, polypenols, antioxidative potential, colour of cherries, firmness of cherries, soluble solids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj