Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv modificirane atmosfere na fizikalno-kemijske parametre norveških češenj (Prunus avium) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Vidali, Klaudija
(
Avtor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košmerl, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(919,73 KB)
MD5: 17D9761618E5E63CAAAD9BB70E2DD0F2
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
češnje
,
Prunus avium
,
skladiščenje češenj
,
normalna atmosfera
,
modificirana atmosfera
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
polifenoli
,
antioksidativni potencial
,
barva češenj
,
trdota češenj
,
suha snov
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Vidali]
Leto izida:
2014
Št. strani:
IX, 49 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118944
UDK:
664.8.03:634.23:547.56:543.61
COBISS.SI-ID:
4416376
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
971
Število prenosov:
106
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Influence of modified atmosphere on physical and chemical parameters of Norway cherries (Prunus avium L.) : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
cherries
,
Prunus avium
,
storage of cherries
,
normal atmosphere
,
modified atmosphere
,
physico-chemical properties
,
polypenols
,
antioxidative potential
,
colour of cherries
,
firmness of cherries
,
soluble solids
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj