Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Antioksidativna učinkovitost ekstraktov hmelja različnega geografskega porekla in kultivarjev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Hercezi, Mario
(
Avtor
),
ID
Poklar Ulrih, Nataša
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Košir, Iztok Jože
(
Komentor
),
ID
Abram, Veronika
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(4,32 MB)
MD5: 5C923A92B8014ED6047BFED24DD3AF28
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
hmelj
,
listki
,
storžki
,
Humulus lupulos
,
fenolne spojine
,
alfa-kisline
,
beta-kisline
,
antioksidanti
,
antioksidativne lastnosti
,
DPPH
,
analiza sposobnosti redukcije
,
HPLC
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Hercezi]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XIII, 41 f., [27] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118922
UDK:
633.791:547.56:577.1
COBISS.SI-ID:
4666232
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1072
Število prenosov:
108
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Antioxidative characteristics of hop extracts of different geographical origins and different cultivars : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
hops
,
leaves
,
cones
,
Humulus lupulos
,
phenolic compounds
,
alpha-acids
,
beta-acids
,
antioxidants
,
antioxidative properties
,
DPPH
,
ferric reducing ability of plasma
,
HPLC
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj