izpis_h1_title_alt

Antioksidativna učinkovitost ekstraktov hmelja različnega geografskega porekla in kultivarjev : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Hercezi, Mario (Avtor), ID Poklar Ulrih, Nataša (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Košir, Iztok Jože (Komentor), ID Abram, Veronika (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,32 MB)
MD5: 5C923A92B8014ED6047BFED24DD3AF28

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hmelj, listki, storžki, Humulus lupulos, fenolne spojine, alfa-kisline, beta-kisline, antioksidanti, antioksidativne lastnosti, DPPH, analiza sposobnosti redukcije, HPLC
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Hercezi]
Leto izida:2016
Št. strani:XIII, 41 f., [27] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118922 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.791:547.56:577.1
COBISS.SI-ID:4666232 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1072
Število prenosov:108
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antioxidative characteristics of hop extracts of different geographical origins and different cultivars : graduation thesis, university studies
Ključne besede:hops, leaves, cones, Humulus lupulos, phenolic compounds, alpha-acids, beta-acids, antioxidants, antioxidative properties, DPPH, ferric reducing ability of plasma, HPLC

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj