izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka rožičeve moke na mikrobiološke, kemijske in senzorične lastnosti brezglutenskega ajdovega kruha : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Križman, Luka (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Raspor, Peter (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,62 MB)
MD5: AA2B7FB9CC41D1ADC7F7B31EA37F43F3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:brezglutenski kruh, ajda, ajdov kruh, rožičeva moka, Saccharomyces boulardii, mikrobiološka stabilnost, kemijska sestava, tehnološke lastnosti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Križman]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 64 f., [6] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118921 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.644.7:633.12:641.1:579.67
COBISS.SI-ID:4666488 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:852
Število prenosov:73
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of the addition of corob flour on microbiological, chemical, and sensory properties of gluten-free buckwheat bread : graduation thesis, university studies
Ključne besede:gluten free bread, buckwheat, buckwheat bread, carob flour, Saccharomyces boulardii, microbiological stability, chemical composition, technological properties, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj