Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka rožičeve moke na mikrobiološke, kemijske in senzorične lastnosti brezglutenskega ajdovega kruha : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Križman, Luka
(
Avtor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Raspor, Peter
(
Komentor
),
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,62 MB)
MD5: AA2B7FB9CC41D1ADC7F7B31EA37F43F3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
brezglutenski kruh
,
ajda
,
ajdov kruh
,
rožičeva moka
,
Saccharomyces boulardii
,
mikrobiološka stabilnost
,
kemijska sestava
,
tehnološke lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[L. Križman]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 64 f., [6] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118921
UDK:
664.644.7:633.12:641.1:579.67
COBISS.SI-ID:
4666488
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1225
Število prenosov:
99
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of the addition of corob flour on microbiological, chemical, and sensory properties of gluten-free buckwheat bread : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
gluten free bread
,
buckwheat
,
buckwheat bread
,
carob flour
,
Saccharomyces boulardii
,
microbiological stability
,
chemical composition
,
technological properties
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj