izpis_h1_title_alt

Maščobnokislinska sestava lipidov Vipavskega pršuta : diplomsko delo, univerzitetni študij
Štrucelj, Iztok (Avtor), Polak, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,01 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, pršut, Vipavski pršut, maščobe, maščobnokislinska sestava, maščobne kisline, nasičene maščobne kisline, enkrat nenasičene maščobne kisline, večkrat nenasičene maščobne kisline, plinska kromatografija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[I. Štrucelj]
Št. strani:IX, 39 f.
UDK:637.52:543.635.3
COBISS.SI-ID:4677752 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:36
Število prenosov:18
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fatty acid composition of Vipavski pršut : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, dry-cured ham, Vipava ham, fatt, fatty acid composition, fatty acids, saturated fatty acids, monounsaturated fatty acids, polyunsaturated fatty acids, gas-liquid chromatography

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj