izpis_h1_title_alt

Maščobnokislinska sestava lipidov Vipavskega pršuta : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Štrucelj, Iztok (Avtor), ID Polak, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,01 MB)
MD5: BC7F1C7A867DB5B852BED8B801BF60FC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, pršut, Vipavski pršut, maščobe, maščobnokislinska sestava, maščobne kisline, nasičene maščobne kisline, enkrat nenasičene maščobne kisline, večkrat nenasičene maščobne kisline, plinska kromatografija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[I. Štrucelj]
Leto izida:2016
Št. strani:IX, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-118913 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.52:543.635.3
COBISS.SI-ID:4677752 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1794
Število prenosov:133
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fatty acid composition of Vipavski pršut : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, dry-cured ham, Vipava ham, fatt, fatty acid composition, fatty acids, saturated fatty acids, monounsaturated fatty acids, polyunsaturated fatty acids, gas-liquid chromatography

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj