Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Maščobnokislinska sestava lipidov Vipavskega pršuta : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Štrucelj, Iztok
(
Avtor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,01 MB)
MD5: BC7F1C7A867DB5B852BED8B801BF60FC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
pršut
,
Vipavski pršut
,
maščobe
,
maščobnokislinska sestava
,
maščobne kisline
,
nasičene maščobne kisline
,
enkrat nenasičene maščobne kisline
,
večkrat nenasičene maščobne kisline
,
plinska kromatografija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Štrucelj]
Leto izida:
2016
Št. strani:
IX, 39 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118913
UDK:
637.52:543.635.3
COBISS.SI-ID:
4677752
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1794
Število prenosov:
133
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Fatty acid composition of Vipavski pršut : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
dry-cured ham
,
Vipava ham
,
fatt
,
fatty acid composition
,
fatty acids
,
saturated fatty acids
,
monounsaturated fatty acids
,
polyunsaturated fatty acids
,
gas-liquid chromatography
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj