izpis_h1_title_alt

Vpeljava sistema HACCP v sirarski obrat dnevne predelave 600 litrov mleka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Hlebanja, Katarina (Avtor), ID Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Perko, Bogdan (Komentor), ID Smole Možina, Sonja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,30 MB)
MD5: B8D35CC7DD0F1833287026BF2EB2FE21

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:postavitev HACCP sistema, vodenje HACCP sistema, mleko, mlečni izdelki, sir
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Hlebanja]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 75 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118910 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.334.2/.3:658.56:614.31
COBISS.SI-ID:4680824 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1004
Število prenosov:147
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:HACCP system introduction in the cheese production facility daily processing 600 litres of milk : graduation thesis, university studies
Ključne besede:introduction of the HACCP system, management of the HACCP system, milk, dairy products, cheese

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj