izpis_h1_title_alt

Uporaba avtohtone starterske kulture v izdelavi tradicionalnega sira : proučevanje dinamike mikrobne populacije
ID Markič, Maja (Avtor), ID Perko, Bogdan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čanžek Majhenič, Andreja (Komentor), ID Smole Možina, Sonja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,08 MB)
MD5: 2A093EFE5206CB48196E69DC6908377C

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:siri, avtohtoni slovenski ovčji siri, Kraški ovčji sir, starterske kulture, avtohtone starterske kulture, sevi, mikrobna populacija, molekularne genetske metode, DNA, PCR, RAPD, protimikrobna aktivnost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Markič]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 60 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118908 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.354:636.3:579.67
COBISS.SI-ID:4681336 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1030
Število prenosov:97
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The use of autochthonous starter culture in traditional chese[!] production : graduation thesis, university studies
Ključne besede:cheeses, autochthonous slovenian ewe's cheeses, Karst ewe's chees, starter culture, autochthonous starter culture, strains, microbial population, molecular genetic methods, DNA, PCR, RAPD, antimicrobial activity

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj