Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Uporaba avtohtone starterske kulture v izdelavi tradicionalnega sira : proučevanje dinamike mikrobne populacije
ID
Markič, Maja
(
Avtor
),
ID
Perko, Bogdan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Komentor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,08 MB)
MD5: 2A093EFE5206CB48196E69DC6908377C
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
siri
,
avtohtoni slovenski ovčji siri
,
Kraški ovčji sir
,
starterske kulture
,
avtohtone starterske kulture
,
sevi
,
mikrobna populacija
,
molekularne genetske metode
,
DNA
,
PCR
,
RAPD
,
protimikrobna aktivnost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Markič]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 60 f., [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118908
UDK:
637.354:636.3:579.67
COBISS.SI-ID:
4681336
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1030
Število prenosov:
97
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The use of autochthonous starter culture in traditional chese[!] production : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
cheeses
,
autochthonous slovenian ewe's cheeses
,
Karst ewe's chees
,
starter culture
,
autochthonous starter culture
,
strains
,
microbial population
,
molecular genetic methods
,
DNA
,
PCR
,
RAPD
,
antimicrobial activity
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj