Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Uporaba različnih barvil v modelnih mesnih emulzijah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Mohar, Jernej
(
Avtor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,41 MB)
MD5: C7E7E623F4820F23343024773CD8BCDC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
mesne emulzije
,
aditivi
,
nitriti
,
nitrati
,
pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa
,
CCMP
,
barva
,
barvila
,
karmin
,
kemijska sestava
,
tekstura
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Mohar]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XI, 57 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118895
UDK:
637.523:636.5:547.97:543.2
COBISS.SI-ID:
4688504
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
935
Število prenosov:
108
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Use of different colorants in model meat emulsions : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
meat emulsions
,
additives
,
nitrite
,
nitrate
,
cooked cured meat pigment
,
CCMP
,
color
,
colorants
,
carmine
,
chemical composition
,
texture
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj