izpis_h1_title_alt

Uporaba različnih barvil v modelnih mesnih emulzijah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Mohar, Jernej (Avtor), ID Polak, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,41 MB)
MD5: C7E7E623F4820F23343024773CD8BCDC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, mesne emulzije, aditivi, nitriti, nitrati, pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa, CCMP, barva, barvila, karmin, kemijska sestava, tekstura
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Mohar]
Leto izida:2016
Št. strani:XI, 57 f.
PID:20.500.12556/RUL-118895 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.523:636.5:547.97:543.2
COBISS.SI-ID:4688504 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:664
Število prenosov:91
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Use of different colorants in model meat emulsions : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, meat emulsions, additives, nitrite, nitrate, cooked cured meat pigment, CCMP, color, colorants, carmine, chemical composition, texture

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj