Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | winemaking, wines, musts, chemical composition, white wines, red wines, oxygen, oxidation, pressing, hyperreduction, microoxygenation, glutathione, caftaric acid, coutaric acid, fertaric acid, hydroxycinnamates, anthocyanins, polyphenols |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorska disertacija |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [K. Lisjak] |
---|
Leto izida: | 2007 |
---|
Št. strani: | XIII, 156 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-118873 |
---|
UDK: | 663.252/.253:546.21 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3326584 |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 1166 |
---|
Število prenosov: | 170 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|