izpis_h1_title_alt

The role of oxygen in new vinification technologies of white and red wines : doctoral dissertation
Lisjak, Klemen (Avtor), Vrhovšek, Urška (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Du Toit, Wessel Johannes (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,24 MB)
MD5: 210D463EE112B6461EB59C6FC5E394D7
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:winemaking, wines, musts, chemical composition, white wines, red wines, oxygen, oxidation, pressing, hyperreduction, microoxygenation, glutathione, caftaric acid, coutaric acid, fertaric acid, hydroxycinnamates, anthocyanins, polyphenols
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija (m)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2007
Založnik:[K. Lisjak]
Št. strani:XIII, 156 f.
UDK:663.252/.253:546.21
COBISS.SI-ID:3326584 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:214
Število prenosov:81
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Vloga kisika v novih tehnologijah vinifikacije belih in rdečih vin : doctoral dissertation
Ključne besede:vinarstvo, vino, mošt, kemijska sestava, belo vino, rdeče vino, kisik, oksidacija, stiskanje, hiperredukcija, mikrooksigenacija, glitation, kaftarna kislina, kutarna kislina, fertarna kislina, hidroksicimetne kisline, antociani, polifenoli

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj