izpis_h1_title_alt

Integralno vrednotenje vključitve sistema HACCP pri zagotavljanju varnih živil : doktorska disertacija
ID Jevšnik Podlesnik, Mojca (Avtor), ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Hlebec, Valentina (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (14,27 MB)
MD5: 6F7BCC962565FAE57FC072C4D548DD1A

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food policy, food safety, HACCP, good practices, food supply chain, hazards, food handlers, consumers, education, triangulation, quantitative methods, qualitative methods
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Jevšnik]
Leto izida:2008
Št. strani:VII f., 176 str.
PID:20.500.12556/RUL-118869 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614.31:641.1:664:613.2:366.1(043)
COBISS.SI-ID:238862336 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1777
Število prenosov:178
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Integral evaluation of HACCP system for food safety management : doctoral dissertation
Ključne besede:nadzor nad živili, varnost živil, HACCP, dobre prakse, živilsko prehransko oskrbovalna veriga, tveganja, zaposleni pri delu z živili, potrošniki, izobraževanje, triangulacija metod, kvalitativne metode, kvantitativne metode

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj