izpis_h1_title_alt

Vpliv tehnoloških postopkov na kakovost namiznih oljk Slovenske Istre : doktorska disertacija
ID Valenčič, Vasilij (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Smole Možina, Sonja (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,42 MB)
MD5: EE5EAD2501B5DB03074BA69E82575CDA

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:namizne oljke, fermentacija namiznih oljk, Olea europaea L., `Štorta`, `Istrska belica`, biofenoli, hidroksitirosol, tirosol, HPLC, antioksidativna učinkovitost, DPPH, kvasovke, restrikcijski fragmenti, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[V. Valenčič]
Leto izida:2010
Št. strani:XII, 91 f., [18] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118863 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.8.02.03+579.67:634.63:543.06
COBISS.SI-ID:3752056 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1312
Število prenosov:116
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of production technology on the quality of table olives from Slovenian Istria : doctoral dissertation
Ključne besede:table olives, table olives fermentation, Olea europaea L., `Štorta`, `Istrska belica`, biophenols, hydroxytyrosol, tyrosol, HPLC, antioxidant activity, DPPH, yeasts, restriction fragments, sensory attributes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj