izpis_h1_title_alt

Vpliv maceracije na aromatične značilnosti primorskih belih vin : doktorska disertacija (s področja živilstva)
ID Bavčar, Dejan (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čuš, Franc (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,23 MB)
MD5: B58E4FA09432E1A164433FBC37180289

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, postopki vinifikacije, maceracija drozge, dodatek jagod, zamrzovanje grozdja, zamrzovanje drozge, malvazija, rebula, zelen, aromatične spojine, fenolne spojine, kemijska sestava, senzorične lastnosti, doktorati
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Bavčar], [Biotehniška fakulteta, Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti]
Leto izida:2011
Št. strani:XV, 183 f., [10] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118860 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221(497.4):663.251/.252.4:547.52:543.9
COBISS.SI-ID:3921016 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1617
Število prenosov:322
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of maceration on aromatic properties of white wines from Primorska region : doctoral dissertation
Ključne besede:wine, white wines, winemaking, maceration of pomace, berries addition, freezing of grapes, freezing of pomace, Malvasia Istriana, Ribolla Gialla, Zelen, aromatic compounds, phenolic compounds, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj