izpis_h1_title_alt

Vpliv maceracije na aromatične značilnosti primorskih belih vin : doktorska disertacija (s področja živilstva)
ID Bavčar, Dejan (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čuš, Franc (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,23 MB)
MD5: B58E4FA09432E1A164433FBC37180289

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, postopki vinifikacije, maceracija drozge, dodatek jagod, zamrzovanje grozdja, zamrzovanje drozge, malvazija, rebula, zelen, aromatične spojine, fenolne spojine, kemijska sestava, senzorične lastnosti, doktorati
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga (mb31)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[D. Bavčar], [Biotehniška fakulteta, Interdisciplinarni doktorski študij Bioznanosti]
Št. strani:XV, 183 f., [10] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118860 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.221(497.4):663.251/.252.4:547.52:543.9
COBISS.SI-ID:3921016 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:670
Število prenosov:210
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of maceration on aromatic properties of white wines from Primorska region : doctoral dissertation
Ključne besede:wine, white wines, winemaking, maceration of pomace, berries addition, freezing of grapes, freezing of pomace, Malvasia Istriana, Ribolla Gialla, Zelen, aromatic compounds, phenolic compounds, chemical composition, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj