izpis_h1_title_alt

Oblikovanje in vrednotenje arome Nanoškega sira - od krme do sira : doktorska disertacija
Boltar, Iva (Avtor), Čanžek Majhenič, Andreja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,58 MB)
MD5: 6228C86735879DBAE521821BA8E26BB8
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sir, Nanoški sir, aroma, aromatski profil, hlapne organske spojine, zorenje sira, vpliv sezone, vpliv krme, tehnološki postopki, SPME-GC-MS, disertacije
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga (mb31)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Založnik:[I. Boltar]
Št. strani:XV f., 164, [20] str.
UDK:637.354:547.5:543.544.3(043.3)=163.6
URN:URN:NBN:SI:doc-FKTUVKFL
COBISS.SI-ID:3505032 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:88
Število prenosov:40
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Formation and evaluation of aroma profile of Nanos cheese - from the feed to the cheese : doctoral dissertation
Ključne besede:cheese, Nanos cheese, flavour, aromatic profile, volatile compounds, cheese ripening, effect of season, effect of feed, technological processes, SPME-GC-MS

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj