Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | sir, Nanoški sir, aroma, aromatski profil, hlapne organske spojine, zorenje sira, vpliv sezone, vpliv krme, tehnološki postopki, SPME-GC-MS, disertacije |
---|
Vrsta gradiva: | Doktorsko delo/naloga (mb31) |
---|
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Leto izida: | 2015 |
---|
Založnik: | [I. Boltar] |
---|
Št. strani: | XV f., 164, [20] str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-118855  |
---|
UDK: | 637.354:547.5:543.544.3(043.3)=163.6 |
---|
URN: | URN:NBN:SI:doc-FKTUVKFL |
---|
COBISS.SI-ID: | 3505032  |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 456 |
---|
Število prenosov: | 87 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: |  |
|