Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Oblikovanje in vrednotenje arome Nanoškega sira - od krme do sira : doktorska disertacija
ID
Boltar, Iva
(
Avtor
),
ID
Čanžek Majhenič, Andreja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,58 MB)
MD5: 6228C86735879DBAE521821BA8E26BB8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sir
,
Nanoški sir
,
aroma
,
aromatski profil
,
hlapne organske spojine
,
zorenje sira
,
vpliv sezone
,
vpliv krme
,
tehnološki postopki
,
SPME-GC-MS
,
disertacije
Vrsta gradiva:
Doktorsko delo/naloga
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[I. Boltar]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XV f., 164, [20] str.
PID:
20.500.12556/RUL-118855
UDK:
637.354:547.5:543.544.3(043.3)=163.6
URN:
URN:NBN:SI:doc-FKTUVKFL
COBISS.SI-ID:
3505032
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1497
Število prenosov:
181
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Formation and evaluation of aroma profile of Nanos cheese - from the feed to the cheese : doctoral dissertation
Ključne besede:
cheese
,
Nanos cheese
,
flavour
,
aromatic profile
,
volatile compounds
,
cheese ripening
,
effect of season
,
effect of feed
,
technological processes
,
SPME-GC-MS
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj