izpis_h1_title_alt

Proučevanje funkcionalnih učinkov kefiranogenih laktobacilov in kefirana : doktorska disertacija
Vardjan, Tinkara (Avtor), Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,83 MB)
MD5: F8476ECADEBFF2D76B4400952AFA1E84
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kefir, kefirna zrna, mikrobiota, laktobacili, kefiran, holesterol, laboratorijske podgane, oksidacijski stres, antioksidativna aktivnost, funkcionalna živila
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga (mb31)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Založnik:[T. Vardjan]
Št. strani:XIII, 130 f.
UDK:579.67:637.146.21:579.864:641.1
URN:URN:NBN:SI:doc-ESQ76TCF
COBISS.SI-ID:4536184 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:213
Število prenosov:67
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Study of functional effects of kefiran producing lactobacilli and kefiran : doctoral dissertation
Ključne besede:kefir, kefir grains, microbiota, lactobacilli, kefiran, cholesterol, laboratory rats, oxidative stress, antioxidative activity, funkctional foods

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj