izpis_h1_title_alt

Proučevanje funkcionalnih učinkov kefiranogenih laktobacilov in kefirana : doktorska disertacija
ID Vardjan, Tinkara (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,83 MB)
MD5: F8476ECADEBFF2D76B4400952AFA1E84

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kefir, kefirna zrna, mikrobiota, laktobacili, kefiran, holesterol, laboratorijske podgane, oksidacijski stres, antioksidativna aktivnost, funkcionalna živila
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Vardjan]
Leto izida:2015
Št. strani:XIII, 130 f.
PID:20.500.12556/RUL-118854 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67:637.146.21:579.864:641.1
URN:URN:NBN:SI:doc-ESQ76TCF
COBISS.SI-ID:4536184 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1171
Število prenosov:188
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Study of functional effects of kefiran producing lactobacilli and kefiran : doctoral dissertation
Ključne besede:kefir, kefir grains, microbiota, lactobacilli, kefiran, cholesterol, laboratory rats, oxidative stress, antioxidative activity, funkctional foods

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj