Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | meso, goveje meso, musculus Psoas major, musculus Longissimus lumborum, musculus Semimembranosus, musculus Biceps femoris, musculus Semitendinosus, musculus Triceps brachii, zorenje mesa, kemijska sestava, neproteinski dušik, kolagen, hidroksiprolin, barva govejega mesa, Warner-Bratzler strižna sila, senzorična kakovost |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [M. Lebarič] |
---|
Leto izida: | 2011 |
---|
Št. strani: | X, 70 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-118817 |
---|
UDK: | 637.5.032\'62:539.53:543.9 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3939960 |
---|
Datum objave v RUL: | 01.09.2020 |
---|
Število ogledov: | 1610 |
---|
Število prenosov: | 167 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|