izpis_h1_title_alt

Protimikrobna učinkovitost izvlečkov fenolnih spojin iz grozdnih tropin : magistrsko delo (področje živilstva)
Jug Novšak, Katja (Avtor), Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,12 MB)
MD5: EFA97FA65F84E2B840D111DB99AF4872
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:fenolne spojine, rastlinski izvlečki, grozdne tropine, vinska trta, Vitis vinifera, protimikrobne snovi, protimikrobna aktivnost, patogeni mikroorganizmi, minimalna inhibitorna koncentracija, MIK
Vrsta gradiva:Magistrsko delo (m2)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[K. Jug Novšakj]
Št. strani:XIV, 89 f., [4] f. pril.
UDK:547.56:663.26:579.24
COBISS.SI-ID:4653688 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:174
Število prenosov:55
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Antimicrobial activity of phenolic extracts from grape pomace : M. Sc. Thesis
Ključne besede:phenolics, plant extracts, grape pomace, grapevine, Vitis vinifera, antimicrobials, antimicrobial activity, pathogens, minimum inhibitory concentration, MIC

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj