izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje stabilnosti antocianov med simulacijo prebave soka granatnega jabolka (Punica granatum L.) in vitro : magistrsko delo (področje živilstva)
ID Klepac, Tina (Avtor), ID Pogačnik da Silva, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,65 MB)
MD5: 29043D164B586B71526BADED121889CB

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:fiziologija prehrane, simulacija prebave, prebavni trakt, antioksidanti, fenolne spojine, antociani, antioksidativna aktivnost, granatno jabolko, Punica granatum L.
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Klepac]
Leto izida:2016
Št. strani:XIII, 84 f., [9] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118804 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:612.32/.33:634.64:547.973
COBISS.SI-ID:4672376 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:787
Število prenosov:157
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Stability of anthocyanins during simulated in vitro digestion of pomegranate juice (Punica granatum L.) : M. Sc. Thesis
Ključne besede:nutrition physiology, simulated digestion, digestive system, antioxidants, phenolic compounds, anthocyanins, antioxidative activity, pomegranate, Punica granatum L.

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj