Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodatka rastlinskih ekstaktov rožmarina in skorje bora na preprečevanje oksidacije govejih sekljancev : magistrsko delo
ID
Pavčnik, Urška
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,06 MB)
MD5: F06D30B485C7F5F90DB2B3371A475A3A
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
goveji sekljanci
,
oksidacija lipidov
,
hidroksiholesteroli
,
rastlinski izvlečki
,
izvlečki rožmarina
,
izvlečki skorje bora
,
antioksidanti
,
maščobne kisline
,
laneno olje
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Pavčnik]
Leto izida:
2013
Št. strani:
X, 52 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118797
UDK:
637.514.5+664.9.03:635.7:543.61
COBISS.SI-ID:
4227960
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
987
Število prenosov:
145
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effects of adding rosemary plant extract and pine bark extracts on the prevention of lipid oxidation in minced beef : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
meat products
,
minced beef
,
lipid oxidation
,
hydroxycholesterol
,
plant extracts
,
rosemary plant extracts
,
pine bark plant extracts
,
antioxidants
,
fatty acids
,
linseed oil
,
sensory properties
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj