izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatka rastlinskih ekstaktov rožmarina in skorje bora na preprečevanje oksidacije govejih sekljancev : magistrsko delo
ID Pavčnik, Urška (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,06 MB)
MD5: F06D30B485C7F5F90DB2B3371A475A3A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, goveji sekljanci, oksidacija lipidov, hidroksiholesteroli, rastlinski izvlečki, izvlečki rožmarina, izvlečki skorje bora, antioksidanti, maščobne kisline, laneno olje, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Pavčnik]
Leto izida:2013
Št. strani:X, 52 f.
PID:20.500.12556/RUL-118797 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.514.5+664.9.03:635.7:543.61
COBISS.SI-ID:4227960 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:983
Število prenosov:145
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The effects of adding rosemary plant extract and pine bark extracts on the prevention of lipid oxidation in minced beef : M. Sc. Thesis
Ključne besede:meat products, minced beef, lipid oxidation, hydroxycholesterol, plant extracts, rosemary plant extracts, pine bark plant extracts, antioxidants, fatty acids, linseed oil, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj