Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kombinirano delovanje visokega hidrostatskega tlaka in izvlečka timijana (Thymus vulgaris) na zaviranje rasti bakterij vrste Listeria monocytogenes v modelnem živilu : magistrsko delo
ID
Saje, Klemen
(
Avtor
),
ID
Smole Možina, Sonja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(2,01 MB)
MD5: 4B46181265C9845BD3F054B7A7DA1ED9
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
patogene bakterije
,
Listeria monocytogenes
,
timijan
,
Thymus vulgaris L.
,
rastlinski izvlečki
,
izvleček timijana
,
superkritična tekočinska ekstrakcija
,
visoki hidrostatski tlaki
,
protimikrobna aktivnost
,
sinergijski učinek
,
živila
,
sveži siri
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[K. Saje]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 59 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118769
UDK:
579.67:579.24:547.9:582.929.4
COBISS.SI-ID:
4678008
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1230
Število prenosov:
84
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Combined effect of high hydrostatic pressure and thyme extract (Thymus vulgaris) on growth inhibition of Listeria monocytogenes in a model food : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
pathogens
,
Listeria monocytogenes
,
thyme
,
Thymus vulgaris L.
,
plant extracts
,
thyme extract
,
supercritical fluid extraction
,
high hydrostatic pressure
,
antimicrobial activity
,
synergistic effect
,
food
,
soft cheese
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj