izpis_h1_title_alt

Kombinirano delovanje visokega hidrostatskega tlaka in izvlečka timijana (Thymus vulgaris) na zaviranje rasti bakterij vrste Listeria monocytogenes v modelnem živilu : magistrsko delo
ID Saje, Klemen (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,01 MB)
MD5: 4B46181265C9845BD3F054B7A7DA1ED9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogene bakterije, Listeria monocytogenes, timijan, Thymus vulgaris L., rastlinski izvlečki, izvleček timijana, superkritična tekočinska ekstrakcija, visoki hidrostatski tlaki, protimikrobna aktivnost, sinergijski učinek, živila, sveži siri
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Saje]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 59 f.
PID:20.500.12556/RUL-118769 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67:579.24:547.9:582.929.4
COBISS.SI-ID:4678008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:887
Število prenosov:69
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Combined effect of high hydrostatic pressure and thyme extract (Thymus vulgaris) on growth inhibition of Listeria monocytogenes in a model food : M. Sc. Thesis
Ključne besede:pathogens, Listeria monocytogenes, thyme, Thymus vulgaris L., plant extracts, thyme extract, supercritical fluid extraction, high hydrostatic pressure, antimicrobial activity, synergistic effect, food, soft cheese

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj