izpis_h1_title_alt

Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov : magistrsko delo
ID Cimerman, Tomaž (Avtor), ID Polak, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Komentor), ID Pogačnik da Silva, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (857,98 KB)
MD5: 6788B7E0E22261DFE291275CC774CDB7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, svinjsko meso, mesni izdelki, emulzije, toplotna obdelava, rastlinski ekstrakti, ekstrakt brina, ekstrakt hmelja, fenolne spojine, heterociklični aromatski amini
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Cimerman]
Leto izida:2016
Št. strani:XII, 58 f.
PID:20.500.12556/RUL-118765 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5:636.4:547.554:547.56
COBISS.SI-ID:4738424 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1296
Število prenosov:110
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Optimization of plant extracts formation for marinade in order to reduce level of heterocyclic amines : M. Sc. Thesis
Ključne besede:meat, pork meat, meat products, emulsions, heat treatment, plant extracts, juniper extract, extract of hops, phenolic compounds, heterocyclic aromatic amines

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj