Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov : magistrsko delo
ID
Cimerman, Tomaž
(
Avtor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Komentor
),
ID
Pogačnik da Silva, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(857,98 KB)
MD5: 6788B7E0E22261DFE291275CC774CDB7
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
svinjsko meso
,
mesni izdelki
,
emulzije
,
toplotna obdelava
,
rastlinski ekstrakti
,
ekstrakt brina
,
ekstrakt hmelja
,
fenolne spojine
,
heterociklični aromatski amini
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Cimerman]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XII, 58 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118765
UDK:
637.5:636.4:547.554:547.56
COBISS.SI-ID:
4738424
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1296
Število prenosov:
110
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Optimization of plant extracts formation for marinade in order to reduce level of heterocyclic amines : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
meat
,
pork meat
,
meat products
,
emulsions
,
heat treatment
,
plant extracts
,
juniper extract
,
extract of hops
,
phenolic compounds
,
heterocyclic aromatic amines
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj