izpis_h1_title_alt

Vpliv antioksidantov v prehrani prašičev na kakovost in oksidacijsko obstojnost mesa : magistrsko delo
ID Miklavec, Krista (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (694,47 KB)
MD5: 6CDC12DC89C1FAA1AA83636169E895D9

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prašiči, krma, prašičje meso, antioksidanti, vitamin E, tokoferoli, [alfa]-tokoferol, oksidacija, obstojnost mesa, barjene klobase, rancimat, holesterol, barva, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Miklavec]
Leto izida:2013
Št. strani:X, 53 f.
PID:20.500.12556/RUL-118756 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.51\'64+637.524:636.087.3:577.161.3
COBISS.SI-ID:4266104 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:768
Število prenosov:91
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of antioxidants in pig`s feed on the quality and oxidative stability of meat : M. Sc. Thesis
Ključne besede:pigs, feed, pig`s meat, antioxidants, vitamin E, tocopherols, [alpha]-tocopherol, oxidation, meat stability, sausages, rancimat, cholesterol, colour, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj