izpis_h1_title_alt

Vpliv antioksidantov v prehrani prašičev na kakovost in oksidacijsko obstojnost mesa : magistrsko delo
Miklavec, Krista (Avtor), Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (694,47 KB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prašiči, krma, prašičje meso, antioksidanti, vitamin E, tokoferoli, [alfa]-tokoferol, oksidacija, obstojnost mesa, barjene klobase, rancimat, holesterol, barva, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Založnik:[K. Miklavec]
Št. strani:X, 53 f.
UDK:637.51\'64+637.524:636.087.3:577.161.3
COBISS.SI-ID:4266104 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:38
Število prenosov:10
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of antioxidants in pig`s feed on the quality and oxidative stability of meat : M. Sc. Thesis
Ključne besede:pigs, feed, pig`s meat, antioxidants, vitamin E, tocopherols, [alpha]-tocopherol, oxidation, meat stability, sausages, rancimat, cholesterol, colour, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj