izpis_h1_title_alt

Maščobnokislinska sestava in antioksidativni potencial orehovega olja : magistrsko delo
ID Bizjak, Jurij (Avtor), ID Abramovič, Helena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Komentor), ID Polak, Tomaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,78 MB)
MD5: 7B01D5EE60C044853BD2D964C06735AF

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:oreh, orehovo olje, obstojnost, skladiščenje, omega 3 maščobne kisline, maščobnokislinska sestava, proste maščobne kisline, p-anizidinska vrednost, peroksidno število, antioksidativni potencial, DPPH, Totox vrednost, konjugirani dieni, konjugirani trieni
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Bizjak]
Leto izida:2015
Št. strani:X, 61 f.
PID:20.500.12556/RUL-118739 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.3:634.51:664.8.03:543.635
COBISS.SI-ID:4589176 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:1289
Število prenosov:166
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fatty acid composition and antioxidant potential of walnut oil : M. Sc. Thesis
Ključne besede:walnuts, walnut oil, stability, storage, omega 3 fatty acid, fatty acids composition, free fatty acids, p-anisidine value, peroxide value, antioxidant potential, DPPH, Totox value, conjugated dienes, conjugated trienes

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj