Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Maščobnokislinska sestava in antioksidativni potencial orehovega olja : magistrsko delo
ID
Bizjak, Jurij
(
Avtor
),
ID
Abramovič, Helena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Komentor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,78 MB)
MD5: 7B01D5EE60C044853BD2D964C06735AF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
oreh
,
orehovo olje
,
obstojnost
,
skladiščenje
,
omega 3 maščobne kisline
,
maščobnokislinska sestava
,
proste maščobne kisline
,
p-anizidinska vrednost
,
peroksidno število
,
antioksidativni potencial
,
DPPH
,
Totox vrednost
,
konjugirani dieni
,
konjugirani trieni
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Bizjak]
Leto izida:
2015
Št. strani:
X, 61 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118739
UDK:
664.3:634.51:664.8.03:543.635
COBISS.SI-ID:
4589176
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1289
Število prenosov:
166
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Fatty acid composition and antioxidant potential of walnut oil : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
walnuts
,
walnut oil
,
stability
,
storage
,
omega 3 fatty acid
,
fatty acids composition
,
free fatty acids
,
p-anisidine value
,
peroxide value
,
antioxidant potential
,
DPPH
,
Totox value
,
conjugated dienes
,
conjugated trienes
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj