izpis_h1_title_alt

Klasične in sodobne metode določanja števila kvasovk vrst Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis v realnih vzorcih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Lukan Jezerčić, Tina (Avtor), ID Raspor, Peter (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čadež, Neža (Komentor), ID Gunde-Cimerman, Nina (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,62 MB)
MD5: E30CCCB9E1214F4028609CF60F363114

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kvasovke, vinske kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, Dekkera bruxellensis, določanje števila kvasovk, štetje kvasovk, mošt, vino, klasične metode, molekularne tehnike, PCR v realnem času, izolacija DNK kvasovk
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Lukan]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 54 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118358 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.24/.26.083+577.2.083:582.282.23:579.67
COBISS.SI-ID:4060280 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:836
Število prenosov:100
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Traditional and recent techniques foe enumeration of yeasts species Saccharomyces cerevisiae and Dekkera bruxellensis in real samples : graduation thesis, university studies
Ključne besede:yeasts, wine yeasts, Saccharomyces cerevisiae, Dekkera bruxellensis, yeasts enumeration, yeast counting, musts, wines, traditional methods, molecular techniques, real-time PCR, yeast DNA isolation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj