izpis_h1_title_alt

Primerjava učinkovitosti gojitvenih in negojitvenih metod za detekcijo kvasovk v različnih matricah živil : magistrsko delo
Golob, Gregor (Avtor), Čadež, Neža (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Raspor, Peter (Komentor), Zalar, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,74 MB)
MD5: AFC26CB5637F664D1537125CA3E51D64
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska mikrobiologija, kvasovke, določanje kvasovk, gojitvene metode, molekularne tehnike, PCR, DGGE, živila, kvar živil, vino, pivo, sir, olje, med
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga (mb22)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Založnik:[G. Golob]
Št. strani:XI, 50 f., [4] f. pril.
UDK:579.67:579.24:577.083:582.282.23
COBISS.SI-ID:4483960 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:93
Število prenosov:43
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of culture and non-culture based methods for efficient detection of yeasts in different food matrices : M. Sc. Thesis
Ključne besede:food microbiology, yeasts, determination of yeasts, culture dependant methods, molecular techniques, PCR, DGGE, foods, food spoilage, wine, beer, cheese, oil, honey

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj