Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava učinkovitosti gojitvenih in negojitvenih metod za detekcijo kvasovk v različnih matricah živil : magistrsko delo
ID
Golob, Gregor
(
Avtor
),
ID
Čadež, Neža
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Raspor, Peter
(
Komentor
),
ID
Zalar, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,74 MB)
MD5: AFC26CB5637F664D1537125CA3E51D64
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilska mikrobiologija
,
kvasovke
,
določanje kvasovk
,
gojitvene metode
,
molekularne tehnike
,
PCR
,
DGGE
,
živila
,
kvar živil
,
vino
,
pivo
,
sir
,
olje
,
med
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Golob]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XI, 50 f., [4] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118272
UDK:
579.67:579.24:577.083:582.282.23
COBISS.SI-ID:
4483960
Datum objave v RUL:
27.08.2020
Število ogledov:
1020
Število prenosov:
119
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Comparison of culture and non-culture based methods for efficient detection of yeasts in different food matrices : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
food microbiology
,
yeasts
,
determination of yeasts
,
culture dependant methods
,
molecular techniques
,
PCR
,
DGGE
,
foods
,
food spoilage
,
wine
,
beer
,
cheese
,
oil
,
honey
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj