Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Uporabnost različnih metod določanja vitalnosti kvasovk v pivovarni : magistrsko delo
ID
Bizjak, Jure
(
Avtor
),
ID
Čadež, Neža
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Zalar, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,29 MB)
MD5: A277BBED7C61156881881BC129480507
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pivske kvasovke
,
Saccharomyces pastorianus
,
vitalnost
,
živost
,
fermentacija
,
shranjevanje kvasovk
,
poraba diacetila
,
vitalna titracija
,
zmožnost zakisanja
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Bizjak]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XII, 51 f., [11] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118271
UDK:
663.123:582.282.33:579.22/.24
COBISS.SI-ID:
4484216
Datum objave v RUL:
27.08.2020
Število ogledov:
950
Število prenosov:
126
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Applicabilitiy [i. e. applicability] of different methods for defining yeast vitality in a brewery : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
brewing yeasts
,
Saccharomyces pastorianus
,
vitality
,
viability
,
fermentation
,
yeast storage
,
diacetil reduction
,
vitaltitration
,
acidification power
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj