izpis_h1_title_alt

Vsebnost prolina in beljakovin v različnih vrstah slovenskega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Golob, Urška (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Poklar Ulrih, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (751,92 KB)
MD5: EB2D77F637FF67E826623E6EF66BDD82
PID: 20.500.12556/rul/c3836212-de54-453a-a840-7d46b3e1a290

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, beljakovine, aminokisline, prolin
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:XIII, 74 f.
PID:20.500.12556/RUL-1175 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.16:543.635:547.96
COBISS.SI-ID:3151992 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2220
Število prenosov:382
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Proline and protein content in different types of Slovenian honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, proteins, amino acids, proline

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj