Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost prolina in beljakovin v različnih vrstah slovenskega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Golob, Urška
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Poklar Ulrih, Nataša
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(751,92 KB)
MD5: EB2D77F637FF67E826623E6EF66BDD82
PID:
20.500.12556/rul/c3836212-de54-453a-a840-7d46b3e1a290
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
beljakovine
,
aminokisline
,
prolin
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
XIII, 74 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1175
UDK:
638.16:543.635:547.96
COBISS.SI-ID:
3151992
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2826
Število prenosov:
403
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Proline and protein content in different types of Slovenian honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
proteins
,
amino acids
,
proline
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj