Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost maščobnih kislin v svežih in konzerviranih morskih ribah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kure, Viktor
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,12 MB)
MD5: 533DAC8B21A275F7DFB4EEE16BEA8077
PID:
20.500.12556/rul/f107d147-845b-4138-8632-d437a05a27f7
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
ribe
,
sveže ribe
,
konzervirane ribe
,
tuna
,
postrvi
,
sardine
,
maščobne kisline
,
n-3 nenasičene maščobne kisline
,
EPK
,
DPK
,
DHK
,
ISTE
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
X, 71 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1174
UDK:
637.56:597.3:543.635.3
COBISS.SI-ID:
3147128
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2975
Število prenosov:
613
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Fatty acid composition of fresh and canned sea fish : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
fish
,
fresh fish
,
canned fish
,
tuna
,
sardina
,
fatty acids
,
n-3 unsaturated fatty acids
,
EPA
,
DPA
,
DHA
,
ISTE
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj