izpis_h1_title_alt

Vsebnost maščobnih kislin v svežih in konzerviranih morskih ribah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kure, Viktor (Avtor), ID Žlender, Božidar (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,12 MB)
MD5: 533DAC8B21A275F7DFB4EEE16BEA8077
PID: 20.500.12556/rul/f107d147-845b-4138-8632-d437a05a27f7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ribe, sveže ribe, konzervirane ribe, tuna, postrvi, sardine, maščobne kisline, n-3 nenasičene maščobne kisline, EPK, DPK, DHK, ISTE
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:X, 71 f.
PID:20.500.12556/RUL-1174 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.56:597.3:543.635.3
COBISS.SI-ID:3147128 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2969
Število prenosov:613
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Fatty acid composition of fresh and canned sea fish : graduation thesis, university studies
Ključne besede:fish, fresh fish, canned fish, tuna, sardina, fatty acids, n-3 unsaturated fatty acids, EPA, DPA, DHA, ISTE

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj