izpis_h1_title_alt

Sestava izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki Thunb.) ter spremembe med zorenjem in sušenjem : magistrsko delo
Jurhar Grabnar, Jana (Avtor), Jakopič, Jerneja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Urbanek Krajnc, Andreja (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,41 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, suho sadje, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, kemična sestava, zorenje, sušenje
Vrsta gradiva:Magistrsko delo (m2)
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[J. Jurhar Grabnar]
Št. strani:XIII, 76, [1] f.
UDK:634.45:631.526.32:664.854(043)=163.6
COBISS.SI-ID:870263 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:92
Število prenosov:41
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Composition of selected primary and secondary metabolites in different cultivars of persimmon (Diospyros kaki Thunb.) and changes during maturation and drying process
Ključne besede:fruit growing, persimmon, Diospyros kaki, dried fruits, primary metabolites, secundary metabolites, chemical structure, maturation, drying

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj