Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Sestava izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki Thunb.) ter spremembe med zorenjem in sušenjem : magistrsko delo
ID
Jurhar Grabnar, Jana
(
Avtor
),
ID
Jakopič, Jerneja
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Urbanek Krajnc, Andreja
(
Član komisije za zagovor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,41 MB)
MD5: BD724A1F9F3A1EAD0D87973DA4B797AD
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadjarstvo
,
kaki
,
Diospyros kaki
,
suho sadje
,
primarni metaboliti
,
sekundarni metaboliti
,
kemična sestava
,
zorenje
,
sušenje
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[J. Jurhar Grabnar]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XIII, 76, [1] f.
PID:
20.500.12556/RUL-115872
UDK:
634.45:631.526.32:664.854(043)=163.6
COBISS.SI-ID:
870263
Datum objave v RUL:
27.04.2020
Število ogledov:
1358
Število prenosov:
189
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Composition of selected primary and secondary metabolites in different cultivars of persimmon (Diospyros kaki Thunb.) and changes during maturation and drying process
Ključne besede:
fruit growing
,
persimmon
,
Diospyros kaki
,
dried fruits
,
primary metabolites
,
secundary metabolites
,
chemical structure
,
maturation
,
drying
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj