izpis_h1_title_alt

Sestava izbranih primarnih in sekundarnih metabolitov pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki Thunb.) ter spremembe med zorenjem in sušenjem : magistrsko delo
ID Jurhar Grabnar, Jana (Avtor), ID Jakopič, Jerneja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Urbanek Krajnc, Andreja (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,41 MB)
MD5: BD724A1F9F3A1EAD0D87973DA4B797AD

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, suho sadje, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, kemična sestava, zorenje, sušenje
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Jurhar Grabnar]
Leto izida:2016
Št. strani:XIII, 76, [1] f.
PID:20.500.12556/RUL-115872 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.45:631.526.32:664.854(043)=163.6
COBISS.SI-ID:870263 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.04.2020
Število ogledov:993
Število prenosov:171
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Composition of selected primary and secondary metabolites in different cultivars of persimmon (Diospyros kaki Thunb.) and changes during maturation and drying process
Ključne besede:fruit growing, persimmon, Diospyros kaki, dried fruits, primary metabolites, secundary metabolites, chemical structure, maturation, drying

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj