Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv redčenja na kakovost plodov hrušk (Pyrus communis L.) sorte 'Conference' : diplomsko delo
ID
Hribar, Luka
(
Avtor
),
ID
Hudina, Metka
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(570,79 KB)
MD5: FA9CFC9062213FE116C8DCF5634DD3C2
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadjarstvo
,
hruške
,
Pyrus communis
,
Conference
,
redčenje
,
kemično redčenje
,
ročno redčenje
,
pridelek
,
kakovost
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[L. Hribar]
Leto izida:
2007
Št. strani:
X, 40 f., [7] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-115826
UDK:
634.13:631.542.27(043.2)
COBISS.SI-ID:
5162361
Datum objave v RUL:
27.04.2020
Število ogledov:
1194
Število prenosov:
156
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of fruit thinning on quantity of pear fruits (Pyrus communis L.) cv. 'Conference'
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj