izpis_h1_title_alt

Vpliv redčenja na kakovost plodov hrušk (Pyrus communis L.) sorte 'Conference' : diplomsko delo
ID Hribar, Luka (Avtor), ID Hudina, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (570,79 KB)
MD5: FA9CFC9062213FE116C8DCF5634DD3C2

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sadjarstvo, hruške, Pyrus communis, Conference, redčenje, kemično redčenje, ročno redčenje, pridelek, kakovost
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[L. Hribar]
Leto izida:2007
Št. strani:X, 40 f., [7] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-115826 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.13:631.542.27(043.2)
COBISS.SI-ID:5162361 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.04.2020
Število ogledov:801
Število prenosov:132
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of fruit thinning on quantity of pear fruits (Pyrus communis L.) cv. 'Conference'

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj