izpis_h1_title_alt

Spremembe sestave smol in eteričnega olja v storžkih hmelja (Humulus lupulus L.) od formiranja storžkov do fiziološke zrelosti : diplomsko delo
ID Jevšenak, Peter (Avtor), ID Košir, Iztok Jože (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vodnik, Dominik (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,86 MB)
MD5: 3955E5DC386131344E98BB18F449A424

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hmelj, storžki, fiziološka zrelost, eterično olje, smole, kemična sestava, vlaga, alfa kisline, beta kisline, ksantohumol, tehnološka zrelost, plinska kromatografija, visokotlačna tekočinska kromatografija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[P. Jevšenak]
Leto izida:2016
Št. strani:X, 54 f.
PID:20.500.12556/RUL-115634 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:633.791:581.135.5(043.2)
COBISS.SI-ID:8374905 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:1246
Število prenosov:189
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Difference in composition of resins and essential oils in hop cones (Humulus lupulus L.) from hop cones forming until physiological ripeness
Ključne besede:hops, cones, physiological ripeness, essential oil, resins, chemical composition, moisture, alpha acids, beta acids, xanthohumol, technological ripeness, gas chromatography, high pressure liquid chromatography

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj