izpis_h1_title_alt

Spremembe sestave smol in eteričnega olja v storžkih hmelja (Humulus lupulus L.) od formiranja storžkov do fiziološke zrelosti : diplomsko delo
Jevšenak, Peter (Avtor), Košir, Iztok Jože (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Vodnik, Dominik (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,86 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hmelj, storžki, fiziološka zrelost, eterično olje, smole, kemična sestava, vlaga, alfa kisline, beta kisline, ksantohumol, tehnološka zrelost, plinska kromatografija, visokotlačna tekočinska kromatografija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Založnik:[P. Jevšenak]
Št. strani:X, 54 f.
UDK:633.791:581.135.5(043.2)
COBISS.SI-ID:8374905 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:130
Število prenosov:73
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Difference in composition of resins and essential oils in hop cones (Humulus lupulus L.) from hop cones forming until physiological ripeness
Ključne besede:hops, cones, physiological ripeness, essential oil, resins, chemical composition, moisture, alpha acids, beta acids, xanthohumol, technological ripeness, gas chromatography, high pressure liquid chromatography

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj