Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Spremembe sestave smol in eteričnega olja v storžkih hmelja (Humulus lupulus L.) od formiranja storžkov do fiziološke zrelosti : diplomsko delo
ID
Jevšenak, Peter
(
Avtor
),
ID
Košir, Iztok Jože
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vodnik, Dominik
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,86 MB)
MD5: 3955E5DC386131344E98BB18F449A424
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
hmelj
,
storžki
,
fiziološka zrelost
,
eterično olje
,
smole
,
kemična sestava
,
vlaga
,
alfa kisline
,
beta kisline
,
ksantohumol
,
tehnološka zrelost
,
plinska kromatografija
,
visokotlačna tekočinska kromatografija
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Jevšenak]
Leto izida:
2016
Št. strani:
X, 54 f.
PID:
20.500.12556/RUL-115634
UDK:
633.791:581.135.5(043.2)
COBISS.SI-ID:
8374905
Datum objave v RUL:
26.04.2020
Število ogledov:
1721
Število prenosov:
229
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Difference in composition of resins and essential oils in hop cones (Humulus lupulus L.) from hop cones forming until physiological ripeness
Ključne besede:
hops
,
cones
,
physiological ripeness
,
essential oil
,
resins
,
chemical composition
,
moisture
,
alpha acids
,
beta acids
,
xanthohumol
,
technological ripeness
,
gas chromatography
,
high pressure liquid chromatography
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj